De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter in scene gezet

  Nu met internetverbinding:de nieuwe Sprinter.

  Lees er meer over
  Dynamischer Mercedes PRO honingraatstructuur

  Mercedes PRO:
  De gekoppelde diensten voor uw bedrijf.

  Lees er meer over
Dynamisk Mercedes PRO figur
Optimaal verbonden

Mercedes PRO: vereenvoudigt en versnelt uw zaken.

Mercedes PRO1 is het nieuwe merk van Mercedes-Benz Vans voor alle bestaande en toekomstige diensten, oplossingen en digitale diensten voor uw dagelijkse activiteiten.Ons doel: de digitale mogelijkheden gebruiken om uw bedrijf nog efficiënter te maken.

Mercedes PRO bundelt daarbij alle diensten die relevant zijn voor u op een webgebaseerd platform. In het begin zullen geselecteerde diensten beschikbaar zijn en vervolgens worden die voortdurend uitgebreid en individueel aan u aangepast. Het is ons doel om uw behoeften met de door ons ontwikkelde toekomsttechnologieën te verbinden en ze op een intelligente manier in uw beroepsactiviteiten te integreren.

 • Leid uw bedrijf op een snellere en eenvoudigere manier

 • Werk efficiënter en doelgerichter

 • Behoud het overzicht

Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Onze oplossingen

Mercedes PRO: Stap voor stap naar succes.

Mercedes PRO begint met de professionele connectiviteit- en fleetsystemen van Mercedes PRO connect2, het slimme communicatiesysteem voor fleet managers met hun voertuigen.Stap voor stap wordt Mercedes PRO uitgebreid met talrijke oplossingen die uw activiteiten nog efficiënter maken:van de op de behoefte afgestemde transportoplossingen en de ondersteuning van een efficiënt en vooruitziend voertuiggebruik tot informatie via nieuwe ontwikkelingen, financieringsoplossingen op maat en flexibele en individuele mobiliteitsopties.

Lees er meer over
Mercedes PRO connect

Connectiviteit met een brede visie.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter en de Mercedes-Benz Vito op het voorplein van een bedrijfsterrein

Doeltreffender op alle vlakken met Mercedes PRO connect.

Geef uw beroepsactiviteiten op een eenvoudigere en efficiëntere manier vorm: met de professionele connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect2.De innovatieve diensten verbinden fleetmanager, bestuurder en voertuig op intelligente wijze met elkaar en helpen de efficiëntie en de productiviteit van uw bedrijf duurzaam te verbeteren.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Kom meer te weten over Mercedes PRO connect – en hoe u ermee van start gaat.

Welke oplossing van Mercedes PRO connect pas bij u?

Bedrijven veranderen:Bepaalde voertuigen in uw wagenpark zouden met een innovatieve connectiviteits- en fleetoplossing efficiënter kunnen zijn?Hebt u voertuigen die aan vernieuwing toe zijn?Mercedes PRO connect heeft het gepaste antwoord voor u.

 

De communicatiemodule in de nieuwe Sprinter met de Mercedes PRO connect App

Ingebouwd af fabriek:De communicatiemodule.

De nieuwe Sprinter is de eerste Mercedes-Benz bestelwagen die af fabriek verkrijgbaar is met de connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect3.Dankzij de vast ingebouwde communicatiemodule is hij van meet af aan optimaal geconnecteerd.

De Mercedes PRO adapter en de Mercedes PRO adapter App

Achteraf ingebouwd:De Mercedes PRO adapter.

De Mercedes PRO adapter is de compacte hardware als retrofitoplossing.Hij kan achteraf in bepaalde modellen Mercedes-Benz Vans4 ingebouwd worden.Op die manier kunnen de innovatieve diensten van Mercedes PRO connect ook in uw huidige modellen gebruikt worden.

1

Mercedes PRO is verkrijgbaar in een aantal geselecteerde Europese landen en vanaf 09/2018 in de VS. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

2

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en fleetoplossing, is eerst beschikbaar voor de Vito en de Sprinter.

3

De communicatiemodule is in de Sprinter 907 en 910 verkrijgbaar vanaf 06/2018.

4

De Mercedes PRO adapter is voor de Vito 639 vanaf 11/2010, voor de Vito 447 vanaf 10/2014 en voor de Sprinter 906 vanaf 04/2006 verkrijgbaar. Voor Mercedes-Benz bestelwagens die af fabriek verkrijgbaar zijn met de communicatiemodule (LTE) voor digitale diensten (JH3) kan de Mercedes PRO adapter niet gebruikt worden.
Bij voertuigen met de uitrusting Motor laten draaien zonder sleutel (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de dienst “Digitaal rittenmanagement” en “Digitaal rittenboek”. Bij actief laten draaien van de motor zonder sleutel wordt slechts één rit herkend.