• De snelle weg naar succes:Mercedes PRO.

  Uw bestelwagen is een van de belangrijkste medewerkers in uw bedrijf. Daarom doet Mercedes-Benz Vans er elke dag opnieuw alles aan om niet alleen betrouwbare en sterke voertuigen voor u te produceren, maar ook aantrekkelijke aanbiedingen voor u samen te stellen – van de financiering over onderhoud tot het dagelijkse gebruik.

  Mercedes PRO1 combineert de aanbiedingen en digitale diensten en services van Mercedes-Benz Vans op één platform. De aanbiedingen worden niet alleen gebundeld, maar ook met elkaar verbonden om u op het juiste ogenblik de juiste oplossingen te kunnen aanbieden.Mercedes PRO begint met connectiviteits- en fleetdiensten en wordt stap voor stap uitgebouwd.

  Hier vindt u een overzicht van de aanbiedingen en services van Mercedes-Benz Vans.

  De zes onderdelen van Mercedes PRO weergegeven in een raat
Mercedes PRO connect

Connectiviteit met een brede visie.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter en de Mercedes-Benz Vito op het voorplein van een bedrijfsterrein

Doeltreffender op alle vlakken met Mercedes PRO connect.

Geef uw beroepsactiviteiten op een eenvoudigere en efficiëntere manier vorm: met de professionele connectiviteits- en fleetoplossingen van Mercedes PRO connect2. De innovatieve diensten verbinden fleetmanager, bestuurder en voertuig op intelligente wijze met elkaar en helpen de efficiëntie en de productiviteit van uw bedrijf duurzaam te verbeteren.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Kom meer te weten over Mercedes PRO connect – en hoe u ermee van start gaat.

Car Search en voertuigconfiguratie.

Mercedes-Benz Sprinter

Configurator.

gesloten bestelwagen, Mixto of toch liever een laadbak? Stel met de configurator heel eenvoudig uw Mercedes-Benz Bestelwagen volgens uw wensen zelf samen.

Mercedes-Benz Vito

Tweedehandsvoertuigen zoeken.

Wilt u niet lang op uw gewenste bestelwagen wachten? Kies uw bestelwagen uit duizenden eersteklas tweedehandsvoertuigen van Mercedes-Benz.

Opbouwsystemen op maat.

Mercedes-Benz Bestelwagens Citan met dakopening voor ladder

Opdat uw bestelwagen voldoet aan uw professionele vereisten.

Wanneer uw behoeften iets specialer zijn, zou het goed kunnen dat Mercedes‑Benz voor u de juiste oplossing heeft. Wij helpen u en bieden u betrouwbare, optimaal op elke toepassing ingestelde opbouwoplossingen van één fabrikant of van onze gecertificeerde partners. Zo bent u optimaal uitgerust voor de bouw of voor toepassingen in uw sector.

Financiële diensten.

  Calculatoricoontje voor de rubriek financiering

  Financiering

  Met de voertuigfinanciering van Mercedes-Benz Bank betaalt u het voertuig van uw dromen af in constante termijnen tegen aantrekkelijke condities.

  Calculatoricoontje voor de rubriek leasing

  Leasing

  Met de leasing van Mercedes-Benz Bank krijgt u een naar wens geconfigureerde, nieuwe wagen en betaalt u alleen het gebruik van de wagen.

  Icoon bestaande uit document, dollarteken en sleutel voor Mercedes-Benz ServiceLeasing

  ServiceLeasing

  Eén bedrag, alles inbegrepen: Mercedes-Benz ServiceLeasing biedt u een totaalpakket op maat en koppelt hieraan de voordelen van onze leasing met ons aantrekkelijk Mercedes-Benz serviceaanbod.

  Mercedes-Benz bestelwagens met extra verzekering

  Verzekering

  Onze aantrekkelijke verzekeringsoplossingen tegen eerlijke condities geven u veiligheid in de kwaliteit van Mercedes-Benz die u gewend bent.

Onderhoudsservice.

  Icoon van moersleutel voor Mercedes-Benz reparaties en werkplaats

  Reparaties en werkplaats

  Individuele service op maat voor onderhoud en reparaties zorgen voor de betrouwbaarheid en het waardebehoud van uw bestelwagen.

  > Serviceafspraak reserveren
  Icoon bestaande uit tandwiel met moersleutel voor Mercedes-Benz originele reserveonderdelen

  Originele reserveonderdelen

  Originele reserveonderdelen van Mercedes-Benz zijn perfect op uw bestelwagen afgestemd en staan voor een sterke kwaliteit, uitgebreid geteste veiligheid en maximale betrouwbaarheid.

  Icoon bestaande uit document en moersleutel voor Mercedes-Benz ServiceCare

  ServiceCare

  Onze individuele ServiceCare-producten zorgen voor een uitstekende dekking: van onderhoud over garantieverlenging tot volledige bescherming incl. slijtagereparaties.

  Icoon bestaande uit Mercedes-Benz bestelwagen en het getal 24 voor de MobiloVan Service24h.

  MobiloVan met Service24h

  Met de standaard mobiliteitsgarantie MobiloVan3 krijgt u in heel Europa snel hulp tegen kwaliteit van Mercedes-Benz – zonder kosten en tot 30 jaar4 lang.

1

Mercedes PRO is verkrijgbaar in een aantal geselecteerde Europese landen en vanaf 09/2018 in de VS. Meer informatie vindt u bij uw Mercedes-Benz concessiehouder.

2

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en fleetoplossing, is eerst beschikbaar voor de Vito en de Sprinter.
Bij voertuigen met de uitrusting Motor laten draaien zonder sleutel (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de dienst “Digitaal rittenmanagement” en “Digitaal rittenboek”. Bij actief laten draaien van de motor zonder sleutel wordt slechts één rit herkend.

3

MobiloVan geldt voor voertuigen die voor het eerst zijn ingeschreven vanaf 01/10/2012.

4

Bij regelmatig onderhoud bij uw Mercedes-Benz Partner.