• Mercedes PRO Adapter:
  Eftermonteringsløsningen.

  Mercedes PRO Adapter er kompakt hardware, der fås som eftermonteringsløsning. Den kan nemt eftermonteres i udvalgte Mercedes-Benz varebilsmodeller1, som ikke er udstyret med en netværksløsning fra fabrikken. På den måde kan du få adgang til den innovative netværksbaserede tjenesteydelser fra Mercedes PRO connect med de eksisterende biler i din flåde.

  Mercedes-Benz Vito og Sprinter foran den sekskantede celle
Fordele ved netværksløsningen

Dine fordele med Mercedes PRO Adapter.

En flådeansvarlig sidder foran en skærm. I forgrunden ses biladministrationsværktøjet.

Opnå øget effektivitet i din flåde med Mercedes PRO connect.

Mercedes PRO connect gør det muligt at få et fordelagtigt overblik, kontrol og support med Mercedes PRO Adapter som eftermonteringsløsning. Kommunikationen mellem den flådeansvarlige, chaufføren og bilen gør det nemmere for dig, så du kan gøre dine forretninger endnu mere effektive.

 • Innovativ netværksløsning til de eksisterende biler i din vognpark

  Til udvalgte Vito og Sprinter modeller1.

 • Totalt 5 Mercedes PRO connect tjenester

  For effektiv flådeadministration.

 • Nem eftermontering

  Med Mercedes PRO Adapter.

Vores sortiment

Overblik over de fem Mercedes PRO connect-tjenester.

  Sekskantet figur med symbol for bilstatustjenesten

  Bilens status

  Oversigt over bilernes tilstand og anvendelse i vognparken ved hjælp af overførsel, behandling og evaluering af bildata.

  Sekskantet figur med symbol for billogistiktjenesten

  Billogistik

  Registrering af bilernes placering, oprettelse af geofences, som bevirker, at den flådeansvarlige får besked, hvis en bil kører ind eller ud af et defineret område. Informationer om trafiksituationen.

  Sekskantet celle med symbol for flådekommunikationstjenesten

  Flådekommunikation

  Udveksling af meddelelser, adresser og telefonnumre mellem biladministrationsværktøjet og chaufførens Mercedes PRO Adapter App2.

  Sekskantet celle med symbol for serviceeftersynstjenesten

  Administration af serviceeftersyn

  Informationer om kommende serviceeftersyn og klargøring af passende tilbud fra Mercedes-Benz forhandleren.

  Sekskantet celle med symbol for tjenesten Digital kørebog

  Digital kørebog

  En digital liste over kørte ture gør det nemmere at skelne mellem arbejdskørsel og privat kørsel og holde styr på skattemæssige forhold.

Netværksforbundet på bedste vis.

De tre elementer i Mercedes PRO connect.

Eftermonteringsløsningen fra Mercedes PRO connect består af tre elementer, som giver flådeansvarlige, chauffører og biler mulighed for at kommunikere med hinanden og frem for alt gør arbejdsdagen nemmere. 

Til biler

Grænsefladen.

Mercedes PRO-adapteren skaber overblik i flådestyringen.

Mercedes PRO Adapter

Start i den netværksforbundne verden.

Mercedes PRO Adapter er vores første kompakte hardwareløsning, som forbereder biler til anvendelse af Mercedes PRO connect-tjenester og dermed til den innovative netværksforbundne verden.

Adapteren installeres i bilen via OBD-II-grænsefladen. Den leverer værdifulde bildata, som nemt overføres, redigeres og evalueres. Som kommunikationsbro mellem biladministrationsværktøjet og Mercedes PRO Adapter App2 giver Mercedes PRO Adapter adgang til de mange fordele ved Mercedes PRO connect. Mercedes PRO Adapter er dermed en win-win-situation for den flådeansvarlige og chaufførerne. For jo bedre man er netværksforbundet og informeres, jo mere effektivt og gnidningsløst er det daglige arbejde.

Til administratorer og flådeansvarlige

Kernen.

Flådelederen får et omfattende overblik over hele sin flåde med biladministrationsværktøjet. Afhængigt af behov kan det nøjagtigt filtrere de informationer, som er vigtige for ham.

Eine Flottenmanagerin sitzt frontal vor dem Schreibtisch. Im Vordergrund des Bildes sind digital Standorte der Fahrzeuge eingeblendet.

Altid overblik over vognparken.

Effektiv planlægning af ture. Bilernes position og informationer om trafiksituationen kan ses næsten i realtid. Også den automatiske områdeovervågning (geofencing) og anbringelsen af adresser, f.eks. placering for vigtige kunder, forbedrer overblikket for den flådeansvarlige.

En flådeansvarlig sidder ved skrivebordet. På hendes skærm er biladministrationsværktøjet åbent.

De vigtigste bildata bearbejdet på overskuelig vis.

Den, der kender sine bilers status, kan reducere driftsafbrydelserne væsentligt. Baseret på den regelmæssigt overførte biltilstand og den overskuelige databearbejdning bevarer den flådeansvarlige altid overblikket.

Til chauffører

Den direkte forbindelse til chaufføren.

Via Mercedes PRO Adapter App2 kan chaufføren se værdifulde informationer om bilen og ordren.Bildata overføres regelmæssigt og automatisk til biladministrationsværktøjet og til den flådeansvarlige og hjælper med at optimere planlægningen i virksomheden.

Smartphoneskærm med turlistefunktionen i Mercedes PRO connect App

Mindre papirnusseri, mere overblik.

Den digitale kørebog er et komfortabelt alternativ til kørebøger i papirform. Chaufførerne kan dermed koncentrere sig om deres primære opgaver. Mercedes PRO Adapter App dokumenterer alle ture og muliggør en enkel eksport. Chaufførernes privatsfære beskyttes af valgmuligheden for turene som „Privat“.

Smartphoneskærm med flådekommunikationsfunktionen i Mercedes PRO connect App

Altid velinformeret.

Takket være flådekommunikationen kan chaufførerne forsynes sikkert og effektivt med informationer centralt fra biladministrationsværktøjet. Nyheder, adresser og telefonnumre vises dermed pålideligt via appen på chaufførens mobile udstyr2.

Forhåndsvisning

Gyldent overblik: Hvad får du med Mercedes PRO connect.

Biladministrationsværktøj

Mercedes PRO Adapter App

Trin for trin

Din vej til en netværksforbundet flåde.

Mercedes-Benz Vito og Sprinter ved siden af hinanden

Sådan starter du med Mercedes PRO Adapter til Mercedes PRO connect.

Vil du have eftermonteret Mercedes PRO Adapter i de Mercedes-Benz varebiler, du allerede har i din flåde? Du finder praktiske vejledninger, spørgsmål og svar samt alle detaljer om forudsætningerne og de tekniske krav til konfigurationen og brugen af Mercedes PRO connect her – i kompakt og overskuelig form. 

Skærmbillede med mulighed for at bestille tid til et serviceeftersyn online
Bestil tid til et værkstedsbesøg

Bestil tid online.

Vil du have eftermonteret Mercedes PRO Adapter i din bil? Så kan du nemt bestille tid til det online!

Support.

mproconnect.dnk@cac.mercedes-benz.com 00 800 3 7 77 77 77*
*Vi kan kontaktes 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

1

Mercedes PRO Adapter fås til Vito 639 fra 11/2010, til Vito 447 fra 10/2014 og til Sprinter 906 fra 04/2006. I Mercedes-Benz varebiler, der kan fås med kommunikationsmodul (LTE) til digitale tjenester (JH3) fra fabrikken, er det ikke muligt at anvende Mercedes PRO Adapter.
I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne „Digital turstyring“ og „Digital kørebog“. Når motorviderekørselsfunktionen er aktiv, registreres kun én tur.

2

Mercedes PRO Adapter App må ikke betjenes under kørsel. Overhold altid den gældende lovgivning i dit land vedrørende brug af smartphones i bilen under kørsel.