Den ny Mercedes-Benz Sprinter

  Bliv netværksforbundet: Den ny Sprinter.

  Få mere at vide
  Dynamisk Mercedes PRO figur

  Mercedes PRO:
  Den netværksforbundne serviceløsning til din forretning.

  Få mere at vide
Dynamisk Mercedes PRO figur
Netværksforbundet på bedste vis.

Mercedes PRO: Øger effektiviteten i din virksomhed.

Mercedes PRO1 er det nye varemærke hos Mercedes-Benz Vans, som samler alle aktuelle og fremtidige tjenesteydelser, løsninger og digitale serviceydelser til din daglige forretning under ét navn. Vores mål er at tilbyde dig digitale løsninger, som gør din forretning endnu mere effektiv.

Mercedes PRO samler alle relevante tjenesteydelser på en webbaseret platform. I begyndelsen vil der være udvalgte serviceydelser tilgængelige, som hele tiden suppleres med nye og tilpasses individuelt til dig. Vi bestræber os på udvikle fremtidsorienterede teknologiske løsninger og integrere dem på en intelligent måde i din hverdag.

 • For hurtigere og nemmere forretninger

 • For øget effektivitet

 • For et optimalt overblik

Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Vores løsninger

Mercedes PRO: Vejen til succes - trin for trin.

Mercedes PRO starter med de professionelle netværks- og flådeløsninger fra Mercedes PRO connect – den intelligente netværksforbindelse af flådeansvarlige med deres biler. Lidt efter lidt vil Mercedes PRO blive udvidet med en lang række løsninger, som gør det endnu mere effektivt at drive forretning: Fra behovsorienterede transportløsninger og hjælp til at sørge for en effektiv og forudseende drift af bilerne til information om nyudviklede produkter, skræddersyet finansiering samt fleksible og individuelle mobilitetskoncepter.

Få mere at vide
Mercedes PRO connect

Netværksforbundet og fremtidsorienteret.

Den ny Mercedes-Benz Sprinter og Mercedes-Benz Vito foran en virksomheds hovedkontor

Helt igennem mere effektiv med Mercedes PRO connect.

Få nemmere og mere effektive arbejdsgange: Med de professionelle netværks- og flådeløsninger fra Mercedes PRO connect2. De innovative tjenester forbinder flådeansvarlige, chauffører og biler i et intelligent netværk og er et vigtigt instrument til at øge din virksomheds effektivitet og produktivitet.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Få mere at vide om Mercedes PRO connect – og hvordan du kommer i gang.

Hvilken Mercedes PRO connect løsning passer til dine behov?

Virksomheder er foranderlige: Har du en vognpark med biler, der kunne blive mere effektive med en innovativ netværks- og flådeløsning? Overvejer du at investere i nye biler? Mercedes PRO connect har den passende løsning til dine behov.

Kommunikationsmodulet illustreret i den ny Sprinter med Mercedes PRO connect App

Monteret fra fabrikken: Kommunikationsmodulet.

Den ny Sprinter er den første Mercedes-Benz varebil, som kan udstyres med Mercedes PRO connect netværks- og flådeløsningen direkte fra fabrikken3. Med det fast integrerede kommunikationsmodul er den netværksklar helt fra starten.

Mercedes PRO Adapter og Mercedes PRO Adapter App

Eftermonteret: Mercedes PRO Adapter.

Mercedes PRO Adapter er kompakt hardware, der fås som eftermonteringsløsning. Den kan eftermonteres i udvalgte Mercedes-Benz varebilsmodeller4. På den måde bliver det muligt at bruge de innovative Mercedes PRO connect tjenester i de biler, du har i forvejen.

1

Mercedes PRO fås i udvalgte europæiske lande og i USA fra og med 09/2018. Flere oplysninger fås hos din Mercedes-Benz forhandler.

2

Mercedes PRO connect, netværks- og flådeløsningen fås i første omgang til Vito og til Sprinter.

3

Kommunikationsmodulet fås til Sprinter 907 og 910 fra 06/2018.

4

Mercedes PRO Adapter fås til Vito 639 fra 11/2010, til Vito 447 fra 10/2014 og til Sprinter 906 fra 04/2006. I Mercedes-Benz varebiler, der kan fås med kommunikationsmodul (LTE) til digitale tjenester (JH3) fra fabrikken, er det ikke muligt at anvende Mercedes PRO Adapter.
I biler udstyret med motorviderekørselsfunktion (MW1) er der funktionsbegrænsninger i forhold til tjenesterne „Digital turstyring“ og „Digital kørebog“. Når motorviderekørselsfunktionen er aktiv, registreres kun én tur.