• Mercedes PRO -adapteri:
  Jälkiasennusratkaisu.

  Mercedes PRO -adapteri on kompakti jälkiasennettava tuote. Se voidaan ottaa helposti käyttöön jälkikäteen valikoiduissa Mercedes-Benz Van -malleissa1, joita ei vielä ole varustettu tehtaalla liitettävyyttä varten. Se mahdollistaa sinulle ja käytössä oleville autoillesi pääsyn Mercedes PRO connect -ratkaisun liitettävyyden innovatiiviseen maailmaan.

  Mercedes-Benz Vito ja Sprinter kuusikulmaisten kennokuvioiden edessä
Verkotuksen edut

Mercedes PRO -adapterin tarjoamat edut.

Ajokalustopäällikko istuu monitorin edessä. Etualalla näkyy hieman Ajoneuvohallinta-työkalua.

Lisää ajokalustosi tehokkuutta Mercedes PRO connect -ratkaisulla.

Mercedes PRO connect mahdollistaa Mercedes PRO -adapterin kautta läpinäkyvyyden, hallinnan ja tuen korkean tason. Kommunikaatio ajokalustopäällikön, kuljettajan ja auton välillä auttaa erityisen helposti lisäämään huomattavasti yrityksen tehokasta johtamista.

 • Innovatiivinen liitettävyys käytössä oleviin ajoneuvoihin

  Valikoituihin Vito- ja Sprinter-malleihin1.

 • Yhteensä 5 Mercedes PRO connect -palvelua

  Tehokkaaseen ajokaluston hallintaan.

 • Helppo jälkiasennus

  Mercedes PRO -adapterilla.

Tarjontamme

Viisi Mercedes PRO connect -palvelua yleiskatsauksena.

  Kuusikulmainen kennokuvio sisältää auton tilan palvelun kuvakkeen

  Auton tila

  Yleiskatsaus ajoneuvon tilaan ja ajokaluston käyttöön ajoneuvotietojen siirron, käsittelyn ja analysoinnin avulla.

  Kuusikulmainen kennokuvio sisältää autologistiikan palvelun kuvakkeen

  Auton logistiikka

  Ajoneuvon sijaintipaikkojen lähetys sekä aluerajojen luominen, joiden avulla ajokalustopäällikkö saa tietää, milloin jokin ajoneuvo ajaa tietylle alueelle tai poistuu sieltä.Tietoja liikennetilanteesta.

  Kuusikulmainen kennokuvio sisältää ajokalustokommunikaation palvelun kuvakkeen

  Ajokaluston kommunikaatio

  Ilmoitusten, osoitteiden ja puhelinnumeroiden lähetys ajoneuvohallintatyökalun ja kuljettajan Mercedes PRO -adapterisovelluksen2 välillä.

  Kuusikulmainen kennokuvio sisältää huoltojen hallinnan palvelun kuvakkeen

  Huoltojen hallinta

  Tietoja suoritettavista huolloista ja Mercedes-Benz-liikkeen soveltuvien tarjousten saaminen.

  Kuusikulmainen kennokuvio sisältää digitaalisen ajopäiväkirjan palvelun kuvakkeen

  Digitaalinen ajopäiväkirja

  Digitaalinen luettelo ajetuista ajoista auttaa erottamaan työajot ja yksityiset ajot sekä helpottaa veroilmoituksen tekoa.

Täysin kotonaan verkossa

Kolme Mercedes PRO connect -ratkaisun osaa.

Jälkiasennettava Mercedes PRO connect -versio koostuu kolmesta osasta, jotka mahdollistavat kommunikaation ajokalustopäälliköiden, kuljettajien ja ajoneuvojen välillä ja ennen kaikkea:helpottavat sitä huomattavasti.

Autot

Rajapinta.

Mercedes PRO -adapteri luo läpinäkyvyyttä ajokalustohallintaan.

Mercedes PRO -adapteri

Alku liitettävyyden maailmaan.

Mercedes PRO -adapteri on meidän ensimmäinen kompakti laitteistoratkaisumme, jolla valmistelemme ajoneuvot Mercedes PRO connect -palveluiden käyttöä ja siten koko liitettävyyden innovatiivista maailmaa varten.

Adapteri asennetaan OBD-II-rajapinnan kautta ajoneuvoon. Adapteri välittää arvokkaita ajoneuvotietoja, jotka voidaan helposti siirtää, valmistella ja analysoida. Kommunikatiivisena siltana ajoneuvohallintatyökalun ja Mercedes PRO -adapterisovelluksen2 välillä mahdollistaa Mercedes PRO -adapteri pääsyn Mercedes PRO connect -palvelun monipuolisiin etuihin. Näin Mercedes PRO -adapteri tuo Win-Win-tilanteen ajokalustopäälliköille ja kuljettajille. Sillä mitä paremmin verkottuneena ja informoituna he ovat, sitä tehokkaammin ja kitkattomammin sujuvat päivittäiset työt.

Järjestelmänvalvojat ja ajokalustopäälliköt

Keskus.

Ajokalustopäällikkö saa ajoneuvohallintatyökalun avulla laajan yleiskuvan koko ajokalustosta. Hän voi tarpeen mukaan suodattaa sellaiset tiedot, jotka ovat hänelle erityisen tärkeitä.

Eine Flottenmanagerin sitzt frontal vor dem Schreibtisch. Im Vordergrund des Bildes sind digital Standorte der Fahrzeuge eingeblendet.

Ajokalusto aina silmien edessä.

Ajojen huomattavasti tehokkaampi suunnittelu. Ajoneuvojen sijainnit ja tiedot liikennetilanteesta voidaan hakea näyttöön lähes reaaliaikaisina. Myös automaattinen aluevalvonta (Geofencing) ja osoitteiden asettaminen esim. sijaintipaikalla tärkeille asiakkaille parantaa ajokalustopäällikön yleiskuvaa.

Ajokalustopäällikkö istuu kirjoituspöydän ääressä. Hänen monitorissaan on avattuna ajoneuvohallintatyökalu.

Tärkeimmät ajoneuvotiedot selkeästi valmisteltuina.

Se, joka tietää ajoneuvojensa tilan, voi vähentää huomattavasti seisokkiaikoja. Säännöllisesti välitetyn ajoneuvon tilan ja selkeästi valmisteltujen tietojen ansiosta ajokalustopäälliköllä on aina kaikki silmiensä edessä.

Kuljettajat

Suora linja kuljettajaan.

Mercedes PRO -adapterisovelluksen2 kautta voi kuljettaja hakea näyttöön arvokkaita ajoneuvo- ja tehtäväkohtaisia tietoja. Ajoneuvotiedot välitetään säännöllisesti ja automatisoidusti ajoneuvohallintatyökaluun tai ajokalustopäällikölle, ja ne auttavat suunnittelun optimoimista yrityksessä.

Älypuhelimen näytössä näkyy ajomatkalistan toiminto Mercedes PRO -adapterisovelluksessa

Vähemmän "lippuja ja lappuja", enemmän yleiskuvaa.

Digitaalinen ajopäiväkirja on mukava vaihtoehto paperimuotoisille ajopäiväkirjoille. Näin kuljettajat voivat keskittyä olennaisiin tehtäviinsä. Mercedes PRO -adapterisovellus dokumentoi kaikki ajot ja mahdollistaa yksinkertaisen viennin. Kuljettajien yksityisaluetta suojataan ajojen valintaoptiolla "Yksityinen".

Älypuhelimen näytössä näkyy ajokalustokommunikaation toiminto Mercedes PRO adapterisovelluksessa

Aina parhaiten informoituna.

Kalustokommunikaation ansiosta kuljettajat voivat saada ajoneuvohallintatyökalusta keskitetysti tietoja turvallisesti ja tehokkaasti. Näin tulevat ilmoitukset, osoitteet ja puhelinnumerot sovelluksen kautta luotettavasti kuljettajan mobiiliin päätelaitteeseen. 2

Esikatselu

Kaikki hallussa: Mercedes PRO connect -ratkaisun osat.

Ajoneuvohallintatyökalu

Mercedes PRO Adapter App

Askel askeleelta

Tiesi verkottuneeseen ajokalustoon.

Mercedes-Benz Vito und Sprinter kuvassa peräkkäin

Näin aloitat Mercedes PRO connect -ratkaisun käytön Mercedes PRO -adapterilla.

Haluaisit varustaa ajokalustoon kuuluvat Mercedes-Benz Van -pakettiautot jälkikäteen Mercedes PRO -adapterilla? Löydät tästä hyödyllisiä ohjeita, kysymyksiä ja vastauksia ja kaikki Mercedes PRO connect -ratkaisun asentamiseen ja käyttöön liittyvien edellytysten ja teknisten vaatimusten tiedot – kompaktissa ja selkeässä muodossa.

Monitorin näytössä näkyy huoltoajankohdan verkkovarauksen näyttöruutu
Huoltoajankohdan varaus

Ajan varaaminen verkossa.

Haluaisit varustaa autosi jälkikäteen Mercedes PRO -adapterilla? Varaa aikasi helposti verkossa!

Tuki.

mproconnect.fin@cac.mercedes-benz.com 00 800 3 7 77 77 77*
*Olemme tavoitettavissa ma-su ympäri vuorokauden.

1

Mercedes PRO -adapteri on saatavilla malleihin Vito 639 alkaen 11/2010, Vito 447 alkaen 10/2014 ja Sprinter 906 alkaen 04/2006. Mercedes PRO -adapteria ei voi käyttää Mercedes-Benz-pakettiautoille, joihin on asennettu tehtaalla digitaalipalvelujen (JH3) kommunikaatiomoduuli (LTE).
Palveluissa ”Digitaalinen ajohallinta” ja ”Digitaalinen ajopäiväkirja” esiintyy toiminnallisia rajoituksia moottorin avaimettomalla käynnillä (MW1) varustetuissa autoissa.Avaimettoman käynnin kytkennän ollessa aktiivinen ajopäiväkirjaan kirjataan vain yksi ajo.

2

Mercedes PRO Adapter App -sovellusta ei saa käyttää ajon aikana.Noudata omassa maassasi voimassa olevia lakimääräyksiä koskien älypuhelimien käyttöä autoissa ajon aikana.