• Kommunikaatiomoduuli:

  Tehdasasenteinen ratkaisu.

  Joissain autoissa Mercedes Pro connectin kommunikaatiomoduuli on saatavilla tehtaalla asennettuna ominaisuutena1. Sen ansiosta olet verkotettu alusta alkaen optimaalisesti – ja teet työpäivistäsi entistäkin tehokkaampia. Digitaalipalvelujen (JH3)2 kommunikaatiomoduuli (LTE) siirtää tiedot kiinteästi asennetulla SIM-kortilla erityisen nopeasti ja tehokkaasti. Se on Mercedes PRO connect3 -palvelujen käytön edellytys. Lue tässä lisää tehdasasenteisen Mercedes Pro connectin eduista.

Edut

Kaukonäköisyyttä: Digitaalipalvelujen kommunikaatiomoduuli.

Mercedes PRO connect käytössä uudessa Sprinterissä

Lisää ajokalustosi tehokkuutta Mercedes PRO connect -ratkaisulla.

Mercedes PRO connect mahdollistaa suoraan tehtaalta läpinäkyvyyden, hallinnan ja tuen korkean tason. Kommunikaatio ajokalustopäällikön, kuljettajan ja auton välillä auttaa alusta alkaen lisäämään huomattavasti yrityksen tehokasta johtamista.

 • Liitettävyyttä suoraan tehtaalta

  Optimaalinen verkotus alusta alkaen.

 • Monipuoliset Mercedes PRO connect -palvelut

  Niputettu kahdeksaksi mielenkiintoiseksi lisäarvopaketiksi.

 • Lisää tehokkuutta liitettävyyden kautta

  Ensimmäisestä kilometristä alkaen.

Digitaalipalvelujen kommunikaatiomoduuli

Onnistunut vaihto.

Tehdasasenteinen Mercedes Pro connect koostuu eri osista, jotka mahdollistavat kalustopäälliköiden, kuljettajien ja autojen välisen viestinnän ja ennen kaikkea:ne helpottavat sitä.

Kommunikaatiomoduuli.

Digitaalipalvelujen (JH3) tehtaalla asennettu kommunikaatiomoduuli (LTE).

Digitaalipalvelujen (JH3) tehtaalla asennettu kommunikaatiomoduuli (LTE) mahdollistaa Mercedes PRO connect -palvelujen käytön.

Kommunikaatiomoduuli uudessa Sprinter-mallissa

Nopea yhteys Internetiin.

Kommunikaatiomoduuli (LTE) lähettää tiedot kiinteästi asennetun SIM-kortin kautta erityisen nopeasti ja luotettavasti ja luo tekniset edellytykset Mercedes PRO connect3 -palvelujen käytölle.

Mercedes PRO Portal.

Mercedes PRO Portal.

Jotta ajoneuvoja voi hallinnoida ajoneuvon hallintatyökalussa, ne on ensin lisättävä Mercedes PRO -portaaliin. Tietyt ajoneuvojen tiedot, kuten malli, polttonesteen tyyppi tai vaihteiston tyyppi, ladataan ajoneuvojen hallintatyökaluun automaattisesti, minkä jälkeen tietoja voi tarkastella järjestelmässä.

Ajoneuvohallintatyökalu.

Ajoneuvohallintatyökalu.

Ajokalustopäällikkö saa ajoneuvohallintatyökalun avulla yleiskuvan koko ajokalustostaan. Hän voi tarpeen mukaan suodattaa juuri sellaiset tiedot, jotka ovat hänelle erityisen tärkeitä. Näin ajokalustopäällikköä informoidaan ajoissa esimerkiksi tulevista huolloista. Ajokalustopäällikkö voi myös selvittää ajoneuvojen sijainnin ja jakaa tehtävät siten tehokkaammin. Ajokalustopäällikkö voi myös tarkastella jo tehtyjä ajoja ja lähettää seuraavat toimeksiannot Mercedes PRO connect App4-sovellukseen. Näin tuetaan ennakoivaa huoltosuunnittelua ja tehokasta käytön suunnittelua.

Suora yhteys kuljettajaan.

Suora yhteys kuljettajaan2.

Mercedes PRO connect sovellus4 mahdollistaa helpon kommunikaation ajokalustopäällikön ja kuljettajan välillä4.  Kuljettaja 4 saa tärkeät toimeksiantoa ja ajoneuvoa koskevat tiedot suoraan älypuhelimen kautta. Sen lisäksi hänellä on myös mahdollisuus kohdistaa itselleen sovelluksen kautta auto.

MBUX-multimediajärjestelmä.

MBUX-multimediajärjestelmä.

MBUX-multimediajärjestelmä tekee autosta henkilökohtaisen avustajan ajon ajaksi. Korkean erotuskyvyn kosketusnäytön ja itseoppivan puheohjauksen ansiosta kuljettaja voi käyttää navigoinnin toimintoja sekä medioita viestintään ja tiedonsaantiin intuitiivisesti. Ajantasaisten karttatietojen ja reaaliaikaisten varhaisten varoitusten ansiosta hän pääsee määränpäähänsä turvallisesti ja luotettavasti.

Palvelujen käytettävyys ja käytön edellytykset.

Tästä löydät tärkeimmät edellytykset tehdasratkaisuna toimitettavan Mercedes PRO connect -palvelun käyttöä varten.

Yhteensopivat mallisarjat

Yhteensopivat mallit5 ja mallisarjat löytyvät seuraavasta taulukosta*.

Malli Mallisarja(-t) Vuosimalli
Sprinter 907 06/2018
Sprinter 910 06/2018
     

MBUX-multimediajärjestelmä ja navigointi ovat saatavilla lisävarusteena malleihin Sprinter 907 ja Sprinter 910. 

*

Mallisarjaluettelo voi vaihdella maasta riippuen. Uudelleen- tai harmaatuonneissa on alkuperäinen kohdemaa merkitsevää yhteensopivuuden kannalta. Palveluissa ”Digitaalinen ajohallinta” ja ”Digitaalinen ajopäiväkirja” esiintyy toiminnallisia rajoituksia moottorin avaimettomalla käynnillä (MW1) varustetuissa autoissa.Avaimettoman käynnin kytkennän ollessa aktiivinen ajopäiväkirjaan kirjataan vain yksi ajo.

Käytön edellytykset.

Mercedes Pro -portaalin käyttö  edellyttää jotakin seuraavista selaimista:

Yleisimpiä selaimia tuetaan. Suosittelemme seuraavia selainversioita:

 • Internet Explorerin versio 11 ja uudemmat
 • Mozilla Firefox 51+
 • Google Chrome 56+
 • Safari 10+
 • Microsoft Edgen kaikki versiot

Huomaa, etteivät ajoneuvon hallintatyökalu ja Mercedes Pro -portaali ole optimoituja tabletti- tai älypuhelinkäyttöön, vaan niitä on tarkoitus käyttää ainoastaan pöytäkoneilla.

Tuetut älypuhelimet
Mercedes PRO connect -sovellus on käytettävissä tavanomaisten älypuhelinten kanssa ja saatavilla Applen ja Googlen sovelluskaupoista.

Lataa Mercedes PRO connect -sovellus nyt!

Apple
Käyttöjärjestelmä alkaen versiosta iOS 9

Android
Käyttöjärjestelmä alkaen versiosta 5.0

Älypuhelimia, joissa on Root-pääsy tai Jailbreak, ei turvallisuussyistä tueta.

Saatavuus sinun maassasi

Tehdasratkaisuna toimitettava Mercedes PRO connect kommunikaatiomoduulilla (LTE) digitaalisia palveluita varten (JH3) on saatavilla seuraavissa maissa:

 • Belgia
 • Tanska
 • Saksa
 • Suomi
 • Ranska
 • Irlanti
 • Italia
 • Alankomaat
 • Norja
 • Itävalta
 • Puola

 

 • Portugali
 • Ruotsi
 • Sveitsi
 • Slovakia
 • Espanja
 • Tsekki
 • Unkari
 • USA
 • Yhdistynyt kuningaskunta
Kartassa näkyvät maat, joissa Mercedes PRO connect on saatavilla
Mercedes-Benz -myyjät
Tee tapaaminen nyt

Paikalliset yhteistyökumppanisi.

Löydä nopeasti ja helposti Mercedes-Benz Vans -liikkeesi lähettyviltäsi.

Kolme uutta Mercedes-Benz Sprinteriä vierekkäin
Vaihe vaiheelta

Näin aloitat Mercedes Pro connectin käytön.

Hyödyllisiä oppaita, kysymyksiä ja vastauksia sekä yksityiskohtaisia tietoja Mercedes Pro connectista löydät tästä – tiiviissä ja selkeässä muodossa.

1

Kommunikaatiomoduuli on saatavilla malleihin Sprinter 907 ja 910 alkaen 06/2018. Palveluissa Digitaalinen ajohallinta ja Digitaalinen ajopäiväkirja esiintyy toiminnallisia rajoituksia moottorin avaimettomalla käynnillä (MW1) varustetuissa autoissa. Moottorin avaimettoman käynnin ollessa aktivoituna ajopäiväkirjaan kirjataan vain yksi ajo.

2

Paikallisesta saatavuudesta riippuen.

3

Palveluiden käytettävyys integroidun kommunikaatiomoduulin kautta riippuu matkapuhelinverkon operaattorin verkon kattavuudesta.

4

Mercedes PRO connect -sovellusta ei saa käyttää ajon aikana. Muuten on olemassa vaara, että huomio kääntyy pois liikenteestä ja kuljettaja vaarantaa itsensä ja muut tielläliikkujat. On noudatettava myös sen maan lakisääteisiä määräyksiä, jossa kulloinkin oleskellaan.

5

Kommunikaatiomoduuli digitaalisille palveluille on automallista riippuen saatavilla vakio- tai lisävarusteena.