• A Mercedes PRO Adapter:
  Az utólagosan beépíthető megoldás.

  A Mercedes PRO Adapter egy kompakt hardver, utólagos beépítéshez. Egyszerűen utólagosan beépíthető egyes Mercedes-Benz Vans típusokba1, melyek gyárilag még nincsenek felkészítve a konnektivitásra. Ez lehetővé teszi Önnek és már meglévő gépkocsijainak a belépést a Mercedes PRO connect konnektivitásának innovatív világába.

  Mercedes-Benz Vito és Sprinter az építőelemek előtt
A hálózatba kapcsolás előnyei

Az Ön előnyei a Mercedes PRO Adapterrel.

Egy flottamenedzser ül egy monitor előtt. Az előtérben halványan látható a Járműmenedzsment-eszköz.

Növelje flottája hatékonyságát a Mercedes PRO connecttel!

Mercedes PRO connect lehetővé teszi Önnek a Mercedes PRO Adapter utólagos beépítése által a magas fokú áttekinthetőséget, ellenőrzést és támogatást. A kommunikáció a flottamenedzser, gépkocsivezető és gépkocsi között a kezdetektől fogva megkönnyíti Önnek vállalkozása jelentősen hatékonyabb irányítását.

 • Innovatív konnektivitás a jelenlegi gépkocsijaiban

  Kiválasztott Vito és Sprinter típusokhoz1.

 • 5 Mercedes PRO connect szolgáltatás

  A hatékony flottamenedzselésért.

 • Egyszerű utólagos beszerelés

  A Mercedes PRO Adapterrel.

Ajánlatunk

Az öt Mercedes PRO connect szolgáltatás áttekintése.

  Építőelem a Gépkocsistátusz szolgáltatás ikonjával

  Gépkocsistátusz

  Áttekintés a flotta gépkocsijainak állapotáról és használatáról a gépkocsiadatok átvitelével, előkészítésével és kiértékelésével.

  Építőelem a Gépkocsilogisztika szolgáltatás ikonjával

  Gépkocsilogisztika

  A jármű tartózkodási helyeinek továbbítása, valamint területalapú behatárolások létrehozása, amelyek segítségével a flottamenedzser tájékoztatást kap arról, ha egy gépkocsi belép egy meghatározott területre vagy elhagyja azt. Információk a közlekedési helyzetről.

  Építőelem a Flottakommunikáció szolgáltatás ikonjával

  Flottakommunikáció

  Üzenetek, címek és telefonszámok küldése a Járműmenedzsment-eszköz és a járművezető Mercedes PRO Adapter alkalmazása2 között.

  Építőelem a Karbantartás-menedzsment szolgáltatás ikonjával

  Karbantartás-menedzsment

  Információk az esedékes karbantartásokról és a Mercedes-Benz márkakereskedő megfelelő ajánlatainak rendelkezésre bocsátása.

  Építőelem a Digitális menetlevél szolgáltatás ikonjával

  Digitális menetlevél

  A végrehajtott utak digitális listája segít megkülönböztetni egymástól a céges és privát utakat, továbbá megkönnyíti az adóbevallást.

A legjobban összekapcsolva

A Mercedes PRO connect három alkotóeleme.

A Mercedes PRO connect utólagosan beépíthető változata három alkotórészből áll, melyek lehetővé teszik a kommunikációt a flottamenedzserek, gépkocsivezetők és gépkocsik között és mindenekelőtt: megkönnyítik azt. 

Gépkocsik számára

Az interfész.

A Mercedes PRO Adapter áttekinthetővé teszi a flottamenedzselést.
A Mercedes PRO Adapter

Kezdő lépések a konnektivitás világában.

A Mercedes PRO Adapter az első kompakt hardvermegoldásunk, amely lehetővé teszi a gépkocsik számára, hogy belépjenek a Mercedes PRO connect szolgáltatások és ezáltal a konnektivitás innovatív világába.

Az adapter a gépkocsi OBD-II csatlakozójához csatlakoztatható. Értékes gépkocsiadatokat szolgáltat, melyek egyszerűen továbbíthatók, előkészíthetők és kiértékelhetők. Kommunikációs kapcsolatként a Járműmenedzsment-eszköz és a Mercedes PRO Adapter alkalmazás2 között a Mercedes PRO Adapter lehetővé teszi a hozzáférést a Mercedes PRO connect sokrétű előnyeihez. Így a Mercedes PRO Adapter kölcsönösen előnyös helyzetet teremt a flottamenedzser és a gépkocsivezető számára. Hiszen minél szorosabb kapcsolatban vannak és minél jobban informáltak, annál hatékonyabb és akadálymentesebb a mindennapi munka.

Adminisztrátorok & flottamenedzserek számára

A központ.

A flottamenedzser a Járműmenedzsment-eszköz segítségével széles körű áttekintést kap az egész flottáról. Igény szerint képes az Ön számára különösen fontos információkat pontosan kiszűrni.
Eine Flottenmanagerin sitzt frontal vor dem Schreibtisch. Im Vordergrund des Bildes sind digital Standorte der Fahrzeuge eingeblendet.

Mindig szem előtt tarthatja a flottát.

A szállítások lényegesen hatékonyabban tervezhetők. A gépkocsik helyzete és a közlekedési helyzettel kapcsolatos információk szinte valós időben lehívhatók. Az automatikus területfelügyelet (Geofencing) és az érdekes pontok (POI-k) megadása, pl. fontos ügyfelek telephelye, jobb áttekintést biztosít a flottamenedzser számára.

Egy flottamenedzser ül az íróasztala előtt. A monitoron meg van nyitva a Járműmenedzsment-eszköz.

A legfontosabb gépkocsiadatok áttekinthetően összeállítva.

Aki ismeri gépkocsijai állapotát, jelentősen csökkentheti a kiesési időket. A rendszeresen megküldött gépkocsiállapot-adatoknak és az adatok áttekinthető összeállításának köszönhetően a flottamenedzser mindig mindent szem előtt tarthat.

Gépkocsivezetők számára

A közvetlen kapcsolat a gépkocsivezetővel.

A Mercedes PRO Adapter alkalmazás2 segítségével a gépkocsivezető értékes gépkocsi- és a megrendeléshez kapcsolódó információkat hívhat le. A gépkocsiadatokat a rendszer rendszeresen és automatizáltan megküldi a Járműmenedzsment-eszköznek ill. a flottamenedzsernek, segítve ezáltal optimalizálni a tervezést a vállalkozásban.
Okostelefon-képernyő, amelyen a Mercedes PRO Adapter alkalmazás Útvonallista funkciója látható

Kevesebb papírmunka, jobb áttekintés.

A digitális menetlevél a papíralapú menetlevelek kényelmes alternatívája. Így a gépkocsivezetők a fontos feladataikra koncentrálhatnak. A Mercedes PRO Adapter alkalmazás valamennyi megtett utat dokumentál és lehetővé teszi az adatok egyszerű exportálását. A gépkocsivezető magánszféráját az utak „magán“ megjelölésének lehetősége védi.

Okostelefon-képernyő, amelyen a Mercedes PRO Adapter alkalmazás Flottakommunikáció funkciója látható

Mindig a legjobban tájékozott.

A Flottakommunikációnak köszönhetően a gépkocsivezető a Járműmenedzsment-eszközön keresztül központilag, biztonságosan és hatékonyan tájékoztatható. Az üzenetek, címek és telefonszámok az alkalmazáson keresztül így megbízhatóan eljutnak a gépkocsivezető mobil készülékére. 2

Előnézet

Minden szem előtt: a Mercedes PRO connect elemei.

Járműmenedzsment-eszköz

Mercedes PRO Adapter App

Lépésről-lépésre

Az Ön útja az összekapcsolt flottához.

Mercedes-Benz Vito és Sprinter egymás mögött áll

Így indíthatja el a Mercedes PRO connectet a Mercedes PRO Adapterrel.

Fel kívánja szerelni utólag meglevő Mercedes-Benz Vans gépkocsijait a Mercedes PRO Adapterrel? Hasznos útmutatók, kérdések és válaszok, valamint minden részlet az előfeltételekről és műszaki követelményekről a Mercedes PRO connect beállításáról és használatáról megtálalható itt  - kompakt és áttekinthető formában. 

Támogatás.

mproconnect.hun@cac.mercedes-benz.com 00 800 3 7 77 77 77*
*Hétfőtől péntekig napi 24 órában érhet el bennünket.

1

A Mercedes PRO Adapter a Vito 639-hez 2010/11-től, a Vito 447-hez 2014/10-től és a Sprinter 906-hoz 2006/04-től áll rendelkezésre. Azokhoz a Mercedes-Benz transzporterekhez, melyek gyárilag rendelhetők a digitális szolgáltatások (JH3) kommunikációs moduljával (LTE), a Mercedes PRO Adapter nem használható.
A motor továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében egyes funkciók korlátozottak a „Digitális útvonal-menedzsment“ és „Digitális menetlevél“ szolgáltatásoknál. Aktív motor továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a szolgáltatás.

2

A Mercedes PRO Adapter alkalmazást nem szabad menet közben használni. Kérjük, vegye figyelembe az Ön országában érvényes előírásokat az okostelefon gépkocsiban történő, menet közbeni használatára vonatkozóan!