Az új Mercedes-Benz Sprinter a középpontban

  Most összekapcsolva: az új Sprinter.

  Tudjon meg többet!
  Dinamikus Mercedes PRO építőelem-sor

  Mercedes PRO:
  Az összekapcsolt szolgáltatások világa vállalkozása számára.

  Tudjon meg többet!
Dinamikus Mercedes PRO építőelem-sor
A legjobban összekapcsolva

Mercedes PRO: egyszerűsíti és felgyorsítja vállalkozását.

A Mercedes PRO1 a Mercedes-Benz Vans új márkája, a jelenlegi és a jövőbeni szolgáltatásokhoz, megoldásokhoz és digitális szolgáltatásokhoz az Ön mindennapi üzleti élete számára. Célunk: a digitális lehetőségek kihasználása vállalkozásának még hatékonyabbá tétele érdekében.

A Mercedes PRO valamennyi kapcsolódó szolgáltatásunkat egy webalapú platformon foglalja össze az Ön számára. Először egyes kiválasztott szolgáltatások állnak majd rendelkezésre, melyeket folyamatosan bővítünk és az Ön igényeihez igazítunk. Arra törekszünk, hogy az Ön igényeit összekapcsoljuk az általunk kifejlesztett jövőbemutató technológiákkal és azokat intelligensen beépítsük mindennapi munkájába.

 • Vezesse vállalkozását gyorsabban és könnyebben

 • Növelje a hatékonyságot és hatásfokot

 • Legyen mindig rálátása

Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Megoldásaink

Mercedes PRO: lépésről lépésre a sikerhez.

A Mercedes PRO a Mercedes PRO connect professzionális kapcsolattartási és flottamegoldással kezdődik, mely a flottamenedzserek praktikus összekapcsolása a gépkocsikkal. Lépésről-lépésre a Mercedes PRO számos megoldással fog kiegészülni, melyek a vállalkozást még hatékonyabbá teszik: az igény szerinti szállítási megoldásokon és a gépkocsik hatékony és előrelátó üzemeltetésének támogatásán át az új fejlesztésekről nyújtott tájékoztatásig, a pontosan illeszkedő finanszírozási megoldásokig, valamint rugalmas és egyéni mobilitási lehetőségekig. Tudjon meg többet!
Mercedes PRO connect

Előrelátó konnektivitás.

Az új Mercedes-Benz Sprinter és a Mercedes-Benz Vito egy cég udvarán

Minden területen hatékonyabban a Mercedes PRO connecttel.

Tegye könnyebbé és hatékonyabbá a munkafolyamatokat: a Mercedes PRO connect2 professzionális kapcsolattartási- és flottamegoldással. Az innovatív szolgáltatások intelligensen összekapcsolják egymással a flottamenedzsert, a gépkocsivezetőt és a gépkocsit, és segítenek vállalkozása hatékonyságának és termelékenységének tartós növelésében.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connectről ­– és arról, hogyan kezdheti el használni.

Melyik Mercedes PRO connect megoldás illik Önhöz?

A vállalkozások változnak: vannak járműparkjában olyan gépkocsik, melyek egy innovatív kapcsolattartási- és flottamegoldással hatékonyabbak lehetnének? Új gépkocsik beszerzését tervezi? A Mercedes PRO connect megfelelő ajánlatot kínál Önnek.

A kommunikációs modul az új Mercedes-Benz Sprinterben a Mercedes PRO connect alkalmazással

Gyárilag beépítve: a kommunikációs modul.

Az új Sprinter az első Mercedes-Benz transzporter, amely gyárilag a Mercedes PRO connect kapcsolattartási és flottamegoldással rendelhető 3. A fixen beépített kommunikációs modulnak köszönhetően a kezdetektől fogva optimálisan összekapcsolva.

A Mercedes PRO Adapter a Mercedes PRO Adapter alkalmazással

Utólag beépítve: a Mercedes PRO Adapter.

A Mercedes PRO Adapter a kompakt hardver, utólagos beépítéshez. Egyes Mercedes-Benz Vans modellekbe4 utólag beépíthető. Ezáltal az innovatív Mercedes PRO connect szolgáltatások már meglevő gépkocsijaiban is használhatók.

1

A Mercedes PRO egyes európai országokban és 2018/09-től az USA-ban áll rendelkezésre. További információk Mercedes-Benz márkakereskedőjénél.

2

A Mercedes PRO connect kapcsolattartási és flottamegoldás először a Vitóhoz és a Sprinterhez áll rendelkezésre.

3

A kommunikációs modul a Sprinter 907-ben és 910-ben 2018/06-tól rendelhető.

4

A Mercedes PRO Adapter a Vito 639-hez 2010/11-től, a Vito 447-hez 2014/10-től és a Sprinter 906-hoz 2006/04-től áll rendelkezésre. Azokhoz a Mercedes-Benz transzporterekhez, melyek gyárilag rendelhetők a digitális szolgáltatásokhoz (JH3) kialakított kommunikációs modullal (LTE), a Mercedes PRO Adapter nem használható.
A motor továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében egyes funkciók korlátozottak a „Digitális útvonal-menedzsment“ és „Digitális menetlevél“ szolgáltatásoknál. Aktív motor továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a szolgáltatás.