• A leggyorsabb út a sikerhez: Mercedes PRO.

  Transzportere vállalkozása egyik legfontosabb munkatársa. Ezért a Mercedes-Benz Vans minden nap újból és újból azon dolgozik, hogy nemcsak megbízható és robusztus járműveket gyártson Önnek, hanem vonzó ajánlatokat is alakítson ki Önnek - a finanszírozástól a karbantartáson át a mindennapi üzemeltetésig.

  A Mercedes PRO1 egy platformon egyesíti az ajánlatokat, valamint a digitális szolgáltatásokat és a Mercedes-Benz Vans szolgáltatásait. Az ajánlatok nemcsak csomagba vannak foglalva, hanem egymással is össze vannak kapcsolva, azért, hogy Önnek pontosan a megfelelő időben a megfelelő megoldásokat nyújthassák. A Mercedes PRO a kapcsolattartási- és flottaszolgáltatásokkal indul és lépésről lépésre lesz kiépítve.

  Itt találhat egy áttekintést a Mercedes-Benz Vans ajánlatairól és szolgáltatásairól.

  A hat Mercedes PRO terület megjelenítése egy építőelemben
Mercedes PRO connect

Előrelátó konnektivitás.

Az új Mercedes-Benz Sprinter és a Mercedes-Benz Vito egy cég udvarán

Minden területen hatékonyabban a Mercedes PRO connecttel.

Tegye könnyebbé és hatékonyabbá a munkafolyamatokat: a Mercedes PRO connect2 professzionális kapcsolattartási- és flottamegoldással. Az innovatív szolgáltatások intelligensen összekapcsolják egymással a flottamenedzsert, a gépkocsivezetőt és a gépkocsit, és segítenek vállalkozása hatékonyságának és termelékenységének tartós növelésében.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Tudjon meg többet a Mercedes PRO connectről ­– és arról, hogyan kezdheti el használni.

Gépkocsikeresés és -konfiguráció.

Mercedes-Benz Sprinter

Konfigurátor.

Zárt áruszállító, mixto vagy mégis inkább platós? Állítsa össze a konfigurátorral Mercedes-Benz transzporterét egész egyszerűen, kívánságai szerint!

Pénzügyi szolgáltatások.

  Kalkulátor ikon a finanszírozási terület számára

  Finanszírozás

  A Mercedes-Benz Financial Services járműfinanszírozási szolgáltatásával a kívánt gépkocsit állandó részletekben fizetheti ki, vonzó feltételek mellett.

  Kalkulátor ikon a lízingterület számára

  Lízing

  A Mercedes-Benz Financial Services lízingszolgáltatásával az Ön kívánságai szerint konfigurált új gépkocsit kaphat, és csak annak használatáért kell fizetnie.

  Dokumentumból, dollár-jelből és csavarkulcsból álló ikon, a Mercedes-Benz ServiceLeasing terület számára

  ServiceLeasing

  Egy részlet, amely mindent tartalmaz: a Mercedes-Benz ServiceLeasing testre szabott komplett csomagot kínál, lízingünk előnyeit vonzó Mercedes-Benz szervizszolgáltatásainkkal kombinálva.

  Mercedes-Benz transzporter, fölötte kifeszített esernyővel a biztosítási terület számára

  Biztosítás

  Vonzó biztosítási szolgáltatásaink korrekt feltételekkel nyújtanak Önnek biztonságot a megszokott Mercedes-Benz minőségben.

Szervizszolgáltatások.

  Csavarkulcs ikon a Mercedes-Benz javítási és szervizterület számára

  Javítás és szerviz

  A testre szabott javítási és karbantartási szervizszolgáltatások gondoskodnak transzportere megbízhatóságáról és értékmegőrzéséről.

  Fogaskerékből és csavarkulcsból álló ikon a Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek terület számára

  Eredeti Alkatrészek

  A Mercedes-Benz Eredeti Alkatrészek pontosan illeszkednek transzporteréhez. Alkalmazásuk garancia a magas minőségre, az átfogóan ellenőrzött biztonságra és a magas fokú megbízhatóságra.

  Dokumentumból és csavarkulcsból álló ikon a Mercedes-Benz ServiceCare számára

  ServiceCare

  Teljes körű biztosítás egyéni ServiceCare termékeinkkel: a karbantartásoktól a garanciameghosszabbításon át a teljes körű biztosításig, beleértve a kopó-fogyó alkatrészek javítását is.

  Mercedes-Benz transzporterből és 24-es számból álló ikon a MobiloVan Service24h-val számára.

  MobiloVan, Service24h-val

  A szériafelszereltséghez tartozó MobiloVan3 mobilitásgaranciával egész Európában gyors segítséget kaphat, Mercedes-Benz minőségben – ingyenesen és akár 30 évig4.

1

A Mercedes PRO egyes európai országokban és 2018/09-től az USA-ban áll rendelkezésre. További információk Mercedes-Benz márkakereskedőjénél.

2

A Mercedes PRO connect kapcsolattartási és flottamegoldás először a Vitóhoz és a Sprinterhez áll rendelkezésre.
A motor továbbüzemelés kapcsolással (MW1) rendelkező gépkocsik esetében egyes funkciók korlátozottak a „Digitális útvonal-menedzsment“ és „Digitális menetlevél“ szolgáltatásoknál. Aktív motor továbbüzemelés kapcsolás esetén csak egy utat ismer fel a szolgáltatás.

3

A MobiloVan a 2012. 10. 01. után forgalomba helyezett gépkocsikra érvényes.

4

Rendszeres karbantartás esetén Mercedes-Benz partnerénél.