• De snelste weg naar succes: Mercedes PRO.

  Uw bestelwagen is een van de belangrijkste werkkrachten van uw onderneming. Daarom is Mercedes-Benz Vans iedere dag opnieuw bezig om niet alleen betrouwbare en robuuste voertuigen voor u te produceren, maar ook attractieve aanbiedingen voor u op te stellen – vanaf de financiering via het onderhoud tot aan het dagelijkse bedrijf.

  Mercedes PRO1 brengt de aanbiedingen alsook de digitale services en services van Mercedes-Benz Vans op één platform samen. De aanbiedingen worden niet alleen gebundeld, maar ook met elkaar verbonden, om u precies wanneer u het nodig hebt de juiste oplossingen te kunnen bieden. Mercedes PRO start met connectiviteits- en wagenparkservices en wordt stapsgewijs uitgebouwd.

  Hier vindt u een overzicht van de aanbiedingen en services van Mercedes-Benz Vans.

  De zes Mercedes PRO secties weergegeven in een honingraatstructuur
Mercedes PRO connect

Connectiviteit met vooruitziende blik.

De nieuwe Mercedes-Benz Sprinter en de Mercedes-Benz Vito op het voorplein van een bedrijfsterrein

Rondom efficiënter met Mercedes PRO connect.

Maak werkprocessen gemakkelijker en efficiënter: met de professionele connectiviteits- en wagenparkoplossingen van Mercedes PRO connect2. De innovatieve services verenigen wagenparkbeheerder, bestuurder en voertuig intelligent met elkaar en helpen de efficiëntie en productiviteit van uw onderneming duurzaam te verhogen.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Lees meer over Mercedes PRO connect ­– en hoe u daarmee start.

Zoeken naar voertuigen en configuratie.

Mercedes-Benz Sprinter

Configurator.

Een Gesloten bestelwagen, Tourer of toch liever een Chassis(dubbel)cabine? Stel met de configurator heel eenvoudig uw Mercedes-Benz bestelwagen naar wens samen.

Mercedes-Benz Vito

Zoeken naar gebruikte bestelwagens.

U wilt niet te lang op uw gewenste bestelwagen wachten? Maak dan een keuze uit duizenden eersteklas gebruikte bestelwagens van Mercedes-Benz.

Tailormade op- en ombouwoplossingen.

Mercedes-Benz bestelwagen Citan met dakopening voor ladders

Zodat uw bestelwagen aan uw specifieke eisen voldoet.

Als u specifieke eisen hebt, is het goed mogelijk dat Mercedes‑Benz precies de juiste oplossing voor u heeft. Wij helpen u graag en bieden u betrouwbare, optimale op- en ombouwoplossingen via een van onze Mercedes-Benz VanPartners. Hiermee bent u optimaal uitgerust voor de bouw of in het distributietransport.

Financiële diensten.

  Calculator icoon voor de sectie Financiering

  Financiering

  Met de financiering van Mercedes-Benz Financial Services betaalt u uw voertuig in termijnen, tegen aantrekkelijke voorwaarden.

  Calculator icoon voor de sectie Leasing

  Lease

  Met een leasecontract van Mercedes-Benz Financial Services krijgt u een op uw wensen afgestemd nieuw voertuig en betaalt u alleen voor het gebruik ervan.

  Icoon met document, dollarteken en steeksleutel voor de sectie Mercedes-Benz ServiceLeasing

  ServiceLeas

  U kunt uw financiering afstemmen op uw specifieke wensen. Samen met Mercedes-Benz ServiceCare wordt u volledig ontzorgd op het gebied van reparatie, onderhoud en garantie.met onze aantrekkelijke Mercedes-Benz services.

  Mercedes-Benz bestelwagen onder een paraplu voor de sectie Verzekering

  Verzekering

  Onze aantrekkelijke verzekeringen met gunstige voorwaarden zorgen voor zekerheid aan uw kant.

Services.

  Icoon met steeksleutel voor de sectie Mercedes-Benz reparatie en werkplaats

  Reparatie en werkplaats

  Met de services op maat voor onderhoud en reparatie zorgen we ervoor dat uw Mercedes-Benz betrouwbaar blijft en zijn waarde behoudt.

  Icoon met tandwiel en steeksleutel voor de sectie Mercedes-Benz originele onderdelen

  Originele onderdelen

  Mercedes-Benz originele onderdelen zijn exact op het voertuig afgestemd en staan voor uitstekende kwaliteit en hoge betrouwbaarheid.

  Icoon met document en steeksleutel voor Mercedes-Benz ServiceCare

  ServiceCare

  Mercedes-Benz ServiceCare biedt u een uitstekende dekking van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden en verlengde garantie.

  Icoon met Mercedes-Benz bestelwagen en het getal 24 voor de MobiloVan Service met 24h.

  MobiloVan met Service24h

  Met de standaard mobiliteitsgarantie MobiloVan3 wordt u in heel Europa snel hulp geboden – gratis en tot maximaal dertig jaar4 lang.

1

Mercedes PRO is in een select aantal Europese landen en vanaf september 2018 in de VS beschikbaar. Uw Mercedes-Benz dealer geeft u graag meer informatie.

2

Mercedes PRO connect, de connectiviteits- en wagenparkoplossing, is binnenkort voor de Vito en voor de Sprinter beschikbaar.
Bij voertuigen met de uitrusting Motorloopregeling (MW1) zijn er functionele beperkingen bij de service 'Digitaal rittenmanagement' en 'Digitaal rittenboek'. Als de motorloopregeling actief is, wordt er slechts één rit herkend.

3

MobiloVan geldt voor voertuigen met kentekenregistratie vanaf 1 oktober 2012.

4

Wanneer het onderhoud is uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften bij het Mercedes-Benz Van ProCenter.