Nya Mercedes-Benz Sprinter i centrum

  Nu uppkopplad: Nya Sprinter.

  Läs mer
  Dynamisk Mercedes PRO cellsträng

  Mercedes PRO –
  Den uppkopplade världen av tjänster för din verksamhet.

  Läs mer
Dynamisk Mercedes PRO cellsträng
Perfekt anslutning

Mercedes PRO – för enklare och snabbare affärer

Mercedes PRO1 är det nya märket från Mercedes-Benz Transportbilar för alla aktuella och framtida servicetjänster, lösningar och digitala tjänster för din dagliga verksamhet. Vårt mål är att utnyttja de digitala möjligheterna för att göra din verksamhet ännu effektivare.

Mercedes PRO samlar alla servicetjänster som är relevanta för dig på en webbaserad plattform. Vid starten kommer utvalda tjänster att vara tillgängliga, och dessa kommer kontinuerligt att utökas och anpassas individuellt efter dig. Vi satsar på att koppla dina behov till framtidsteknologi som vi utvecklar och att integrera dessa på ett intelligent sätt i ditt dagliga arbete.

 • Styr din verksamhet snabbare och lättare

 • Öka din effektivitet och produktivitet

 • Behåll överblicken

Mercedes PRO connect
Mercedes PRO solutions
Mercedes PRO inspire
Mercedes PRO service
Mercedes PRO finance
Mercedes PRO mobility
Mercedes PRO
Våra lösningar

Mercedes PRO – Steg för steg mot framgång.

Mercedes PRO startar med de professionella konnektivitets- och vagnparkslösningarna i Mercedes PRO connect, som ger vagnparksansvariga möjlighet till smart uppkoppling mot sina bilar. Mercedes PRO utökas stegvis med ett stort antal lösningar som gör affärsverksamheten mer effektiv, t.ex. med behovsanpassade transportlösningar, stöd för en mer effektiv och förutseende användning av bilarna samt information om nyheter, skräddarsydda finansieringslösningar och flexibla och individuella mobilitetsalternativ.

Läs mer
Mercedes PRO connect

Konnektivitet med perspektiv.

Nya Mercedes-Benz Sprinter och Mercedes-Benz Vito på ett företagsområde

Högre effektivitet med Mercedes PRO connect.

Utforma arbetsförlopp på ett lättare och effektivare sätt: med de professionella konnektivitets- och vagnparkslösningarna från Mercedes PRO connect2. De innovativa tjänsterna kopplar samman vagnparkschef, förare och fordon på ett intelligent sätt och bidrar till att ständigt öka ditt företags effektivitet och produktivitet.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Ta reda på mer om Mercedes PRO connect ­– och hur du kommer i gång.

Vilken Mercedes PRO connect-lösning passar dig?

Företag förändras: Finns det bilar i din vagnpark som skulle kunna vara effektivare om de hade en innovativ konnektivitets- och vagnparkslösning? Är det dags att byta bilar? Mercedes PRO connect kan erbjuda det som passar dig.

Kommunikationsmodulen anas i nya Sprinter samt Mercedes PRO connect-appen

Monterad från fabrik: kommunikationsmodulen.

Nya Sprinter är den första transportbilen från Mercedes-Benz som kan fås från fabrik med konnektivitets- och vagnparkslösningarna från Mercedes PRO connect3. Tack vare fast monterad kommunikationsmodul är bilen optimalt uppkopplad från början.

Mercedes PRO Adapter samt Mercedes PRO Adapter-appen

Eftermonterad: Mercedes PRO Adapter.

Mercedes PRO Adapter är en kompakt maskinvara för eftermontering. Den kan eftermonteras i utvalda modeller av Mercedes-Benz transportbilar4. På så vis kan de innovativa Mercedes PRO connect-tjänsterna användas även i dina nuvarande bilar.

1

Mercedes PRO är tillgängligt i utvalda europeiska länder.n Mercedes-Benz-återförsäljare berättar gärna mer.

2

Mercedes PRO connect, konnektivitets- och vagnparkslösningen, finns till en början tillgänglig till Vito och Sprinter.

3

Kommunikationsmodulen kan fås i Sprinter 907 och 910 fr.o.m. 06/2018.

4

Mercedes PRO Adapter finns till Vito 639 fr.o.m. 11/2010, till Vito 447 fr.o.m. 10/2014 och till Sprinter 906 fr.o.m. 04/2006. Mercedes PRO Adapter kan inte användas för Mercedes-Benz transportbilar som kan fås från fabrik med kommunikationsmodulen (LTE) för digitala tjänster (JH3).
På bilar som har utrustningen motortomgång utan nyckel (MW1) är funktionerna begränsade för tjänsterna "Digital administration" och "Digital körjournal". När funktionen motortomgång utan nyckel är aktiv registreras endast en körning.