• Snabbaste vägen till framgång: Mercedes PRO.

  Din transportbil är en av de viktigaste medarbetarna i ditt företag. Därför arbetar Mercedes-Benz Transportbilar varje dag med att inte bara producera tillförlitliga och robusta bilar, utan även med att utforma attraktiva erbjudanden – från finansiering och underhåll till daglig drift.

  Mercedes PRO1 förenar erbjudandena samt digitala tjänster och service från Mercedes-Benz Transportbilar på en plattform. Erbjudandena samlas inte bara utan integreras också med varandra så att du kan hitta rätt lösningar vid exakt rätt tidpunkt. Mercedes PRO börjar med konnektivitets- och vagnparkstjänster och byggs ut stegvis.

  Här hittar du en översikt över erbjudanden och tjänster från Mercedes-Benz Transportbilar.

  De sex Mercedes PRO-områdena illustrerade i en bivaxkaka
Mercedes PRO connect

Konnektivitet med perspektiv.

Nya Mercedes-Benz Sprinter och Mercedes-Benz Vito på ett företagsområde

Högre effektivitet med Mercedes PRO connect.

Utforma arbetsförlopp på ett lättare och effektivare sätt: med de professionella konnektivitets- och vagnparkslösningarna från Mercedes PRO connect2. De innovativa tjänsterna kopplar samman vagnparkschef, förare och fordon på ett intelligent sätt och bidrar till att ständigt öka ditt företags effektivitet och produktivitet.

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

Ta reda på mer om Mercedes PRO connect ­– och hur du kommer i gång.

Fordonssökning och -konfiguration.

Mercedes-Benz Sprinter

Konfigurator.

Skåpbil, Mixto eller kanske en flakbil? Med konfiguratorn kan du bygga en Mercedes-Benz transportbil helt efter dina egna önskemål.

Mercedes-Benz Vito

Hitta begagnade bilar.

Vill du inte vänta för länge på din drömtransportbil? Välj din transportbil bland tusentals förstklassiga begagnade bilar från Mercedes-Benz.

Skräddarsydda påbyggnationslösningar.

Mercedes-Benz Transportbil Citan med taköppning för stege

Din transportbil ska leva upp till dina professionella krav.

Om du har lite annorlunda krav kan det vara bra att veta att Mercedes‑Benz har en passande lösning för det mesta. Vi hjälper dig och kan erbjuda solida och skräddarsydda påbyggnationslösningar från en och samma leverantör eller från våra certifierade samarbetspartners. Allt för att du ska vara så väl rustad som möjligt för byggarbetsplatsen och dina transport- eller hantverksuppdrag.

Finansieringstjänster.

  Kalkylatorsymbol för avsnittet finansiering

  Finansiering

  Med skräddarsydda billån från Mercedes-Benz Finans kan du själv välja om du vill betala av hela lånet eller behålla en restskuld motsvarande ett förväntat marknadsvärde.

  Kalkylatorsymbol för avsnittet leasing

  Leasing

  Med leasing från Mercedes-Benz Finans får du en ny bil som är konfigurerad enligt dina önskemål, samtidigt som du bara betalar för själva användningen av bilen.

  Symbol som består av dokument, dollartecken och skiftnyckel för avsnittet Mercedes-Benz ServiceLeasing

  ServiceLeasing

  En avgift som täcker allt – Mercedes-Benz ServiceLeasing är en skräddarsydd komplettlösning som förenar fördelarna hos vår leasing med våra förmånliga Mercedes-Benz Servicetjänster.

  Mercedes-Benz Transportbil med uppfällt paraply för området försäkring

  Försäkring

  Inom ramen för våra försäkringar erbjuder vi omfattande tjänster till förmånliga villkor. Alltid med samma höga kvalitet som du är van vid hos Mercedes-Benz – för din trygghets skull.

Servicetjänster.

  Skiftnyckelsymbol för avsnittet Mercedes-Benz reparation och verkstad

  Reparation och verkstad

  Med individuellt anpassade servicetjänster för reparation och underhåll ser vi till att din transportbil håller sig i form och dessutom behåller sitt höga andrahandsvärde.

  > Boka en servicetid
  Symbol som består av kugghjul med skiftnyckel för avsnittet Mercedes-Benz Originaldelar

  Originaldelar

  Mercedes-Benz Originaldelar är exakt anpassade till bilen och står för hög kvalitet, beprövad säkerhet och hög tillförlitlighet.

  Symbol som består av dokument och skiftnyckel för Mercedes-Benz ServiceCare

  ServiceCare

  En heltäckande lösning med individuella ServiceCare-produkter – här ingår det mesta från underhåll och förlängd garanti till komplettlösningar inklusive slitagereparationer.

  Symbol som består av Mercedes-Benz Transportbil och talet 24 för MobiloVan Service med 24h.

  MobiloVan med Service24h

  Med vår mobilitetsgaranti MobiloVan3 (ingår) får du snabb hjälp i hela Europa med beprövad kvalitet från Mercedes-Benz. MobiloVan är kostnadsfritt och gäller i upp till 30 år4.

1

Mercedes PRO är tillgängligt i utvalda europeiska länder.n Mercedes-Benz-återförsäljare berättar gärna mer.

2

Mercedes PRO connect, konnektivitets- och vagnparkslösningen, finns till en början tillgänglig till Vito och Sprinter.
På bilar som har utrustningen motortomgång utan nyckel (MW1) är funktionerna begränsade för tjänsterna "Digital administration" och "Digital körjournal". När funktionen motortomgång utan nyckel är aktiv registreras endast en körning.

3

MobiloVan gäller bilar med första registrering fr.o.m. 1 okt. 2012.

4

Vid regelbunden service hos din Mercedes-Benz-partner.